Over ons

Daar is het eindelijk dan, Rotterdam heeft nu zijn eigen kraambank. Een initiatief van  Kraamzorg Birth Company en Verloskundigenpraktijk Lente. Onze visie is, dat elke (aanstaande) ouder recht heeft op voldoende spulletjes voor haar en de baby! Het idee van de kraambank is ontstaan, omdat wij merkten dat in onze omgeving de (aanstaande) ouders en gezinnen een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Wij als Kraambank Rotterdam willen de openheid bieden, om voor u als donateur uw tweedehands kraamartikelen te kunnen doneren. En voor u als (aanstaande) ouder, het bij ons te mogen ophalen.

Iedereen is welkom!

Kraambank Rotterdam wilt haar deuren openen voor de ouders en gezinnen die het minder breed hebben. U hoeft niet ingeschreven te staan bij Kraamzorg Birth Company of Verloskundigenpraktijk Lente, om in aanmerking voor de kraambank te komen. 

Wij willen u juist van harte uitnodigen om zo vrijmoedig te zijn, om langs te komen bij Kraambank Rotterdam. Zodat u (baby) spulletjes en zwangerschap kleding kunt ophalen voor uzelf en uw baby! 

Zelf kraamspullen doneren?

Wilt u graag uw kraamspullen een nieuw thuis bieden en iets waardevols te kunnen betekenen voor uw medemens. Kraambank Rotterdam is door en voor de mensen. Wij geloven in de kracht van samenwerking binnenin de gemeenschap. De (aanstaande) ouders en gezinnen, waarderen uw donatie enorm. Zo willen wij ervoor zorgen dat u pre-loved kraam spullen. Bij de ouders en gezinnen terecht komt, waarbij dit van onschatbare waarde is. 

Klik hier om te doneren!